《Nardo’s Cafe》呢間cafe 我唔係第一次上嚟打櫈🤣 之前朋友帶過我去,話入面有好多boardgame 玩啲嘢食質素又唔錯!果然係好嘢,就算唔係玩boardgame,就咁吹水食嘢都唔錯!於是今日又同朋友再訪!🍭二人套餐($338/2)見到呢個餐幾抵食,2個人都係$338包沙律、湯、小食、主食、甜品同$30以下既飲品!加上熱情老闆娘力推,就點咗呢個!- 沙律及湯成盤份量都幾多!除咗蔬菜,仲有蕃茄仔、粟米、青瓜等,全部都好新鮮!加埋少少沙律醬好味~ 湯就係忌廉蘑菇湯,傑度適中~-蜜糖雞翼拼芝士薯條聽老闆娘講呢款係成間鋪最人氣!一嚟到我真係流口水,全部都係好邪惡但又好吸引!薯條真係必食,份量好多!而且係新鮮即炸,經典鋸齒薯條~ 再加埋熱溶芝士🤤🤤🤤 真係不得之了咁好食!可以講係等食過最好食既薯條!雞翼有6件,全部沾滿蜜糖,甜甜地好味!-忌廉菠菜煙三文魚長通粉係2人份量~ 所以都幾大兜~ 同埋呢幾樣配搭係無得輸~ 三文魚都幾多,加埋芝士蘑菇等一齊食好香口惹味!- New York cheesecake- Double chocolate cake2款都唔錯,double choco
《Nardo’s Cafe》

🍭二人套餐($338/2)

- 沙律及湯

-蜜糖雞翼拼芝士薯條

-忌廉菠菜煙三文魚長通粉

- New York cheesecake
- Double chocolate cake
2款都唔錯,double chocolate 味道好濃,個人比較喜歡cheesecake 嗰款~

- Diana
- Fairy
飲品方面就叫咗2款花茶~ Diana 就包括紫玫瑰花、紅玫瑰花同洋甘菊,有消除疲勞等功效,收工飲就最岩!Fairy就有桂花同蜂蜜,相對較滋潤,可以舒緩喉嚨不適,食熱氣嘢叫呢款就岩!