2019-07-01 7143 瀏覽
Shopping 完經過見到呢間熊小館幾得意,價錢又唔貴,入黎搵番d 童心。周圍都有唔小熊仔既蹤影,每枱都有隻細熊仔,不過我地早黎就霸到隻大既😍可以睇住我地食飯同影靚相打卡kaka~~✨二人餐都幾抵食,都係$298✌🏻唔想諗就呢個la✨先黎個羅宋湯配牛油法包, 個湯超足料,味道又唔會太酸。個法包就好脆,同埋蒜蓉味都好香✨熱情玫瑰:係熱情果茶加玫瑰花,飲落唔會太甜,又有玫瑰花嘅香味,啱晒我呢個熱情果嘅fans。✨法式蛋黃醬焗鮮蘆筍:個蛋黃醬幾香,帶點酸酸甜甜嘅沙律醬味,蘆筍都好新鮮~顏色翠綠得黎夠爽脆多汁。✨蘑菇紅酒汁牛柳拌法式田螺薯蓉批:個牛柳望落去雖然唔係好大塊,但係非常厚身。叫咗七成熟,但食落去唔會韌同埋幾多汁👍🏻而且牛味幾濃幾好食😍連拌碟嘅菇同蕃茄好入味juicy✨個薯蓉好滑好soft👍🏻, 田螺大大粒食落好有彈性,唔會焗到乾爭爭,呢個我幾鍾意。✨芝士焗蜜桃汁去骨雞腿飯: 我最鍾意既蕃茄汁底,唔會太酸,最正係面頭勁多拉絲芝士。👍🏻 雞肉仲幾嫩滑,配埋蜜桃好開胃。✨最後食埋個雪糕,真係好飽~~呢度都幾多一家大細黎食,所以唔想等位要早d 黎喇。

✨二人餐都幾抵食,都係$298✌🏻唔想諗就呢個la

熱情玫瑰