唔覺意路過阿升,見咁多人排隊又餓餓地又排埋一份,到我地o個時,可能真係太多人,舖面o個兩個負責對客既妹妹仔個態度唔係好得。『要唔要辣』,『拎走定o係度食』...冇尾音,好粗魯......其中一個四眼妹妹仔係咁話好攰好攰......好似唔係好願意做咁。其實都冇預過要咩service,但係都希望唔好比面色我地睇lor...今次試左個大腸麵線,兜野個味真係似碗仔翅多過麵線,同埋略嫌配料個味太濃,搶左個麵線既味,特別是係D蒜蓉...可能又係關人多事,個妹妹仔好是但咁HEA左D配料入去就PACK喇......搞到唔多似阿宗麵線個味,不過麵線夠細,對於未食過阿宗既朋友黎講都ok既,算係一個新選擇。拎住個麵等左幾分鐘先有鹽酥雞同花枝丸,鹽酥雞外脆內JUICY,d雞夠滑,外面調味粉剛剛好,一咬已經諗起台灣~正!花枝丸真係同炸墨魚丸冇咩分別,不過都幾香口。

花枝丸真係同炸墨魚丸冇咩分別,不過都幾香口。