2022-04-04 695 瀏覽
難得嚟到新蒲崗,梗係要去吓好多人推介嘅窩子啦✨ 平日1:00左右差唔多full曬,好彩我哋坐到最後一枱🤣慢煮手撕豬腩窩夫三文治($98)窩夫本身走薄脆路線,都仲食到啲蛋香,配上手撕豬估唔到咁夾😳 而且手撕豬嘅份量超多😂 好彩有啲生菜絲伴碟中和吓減輕油膩感🙊 一份兩個女仔share啱啱好👍🏻慢煮口水雞扒($45)呢個雞扒好驚喜! 首先雞肉好嫩滑,上面嘅皮脆卜卜🤤 本身又有啲香料味,點埋個醬汁更帶有麻香同微微嘅辣味🥰 特登留咗少少窩夫嚟同佢一齊食都好夾👍🏻意大利芝士忌廉梳孚里鬆餅($105)呢個pancake真係好重空氣感🤤 上面嘅tiramisu cream份量都好多,成件事好邪惡😈 不過下次我會想試原味+黑糖漿,應該可以食真啲pancake本身嘅味道☺️下次再嚟新蒲崗嘅話會再嚟試吓其他嘢食😆

慢煮手撕豬腩窩夫三文治($98)

慢煮口水雞扒($45)

意大利芝士忌廉梳孚里鬆餅($105)

下次再嚟新蒲崗嘅話會再嚟試吓其他嘢食😆