2019-03-25 42 瀏覽
呢度地點的確係有啲難搵,除咗的士之外都冇其他車去到,其實佢個位置就係PMQ再上一街其實佢個位置就係PMQ再上一條街,對面有個公園,所以搭的士的話都係喺PMQ落。一入到去其實地方唔係好大,不過裝修得好靚,亦都坐得好闊落好舒服。一坐低啲侍應已經好主動咁拎啲餐牌俾我哋,亦好主動介紹今日有啲咩特別推介,同埋通常最熱門嘅食物係乜嘢。因為今次係我第一次去,所以都聽佢講點左啲佢推介嘅食物。第一樣到嘅食物就係呢個雞翼佢揸得好趣個屁有啲辣辣地亦有啲黑椒超級好食。另外我哋叫咗個菠菜蟹肉麵,初初見到佢個色以為會冇乜味,點知食落去係淡淡蟹肉,好鮮,配埋個菠菜味真係好新鮮。之後就係呢度最出名嘅Pizza,嗰時已經同我地講呢個係佢哋自己整,而唔係好似人哋咁交貨黎焗嘅,真係超好食,已經食到上咗癮,下次一定會再嚟食