用柴火黎燒既野食,諗都知好味,燒果塊仲要係最治療心靈既comfort food皇者- PIZZA!真係打住字都回想起果份美味~手搓PIZZA麵團是煙煙韌韌的,放到嘴邊已聞到陣陣炭火香,用紅磚搭成的窰高溫烤至外脆內軟。呢度既PIZZA menu口味好有自家特色,配搭新奇有趣,今次就試左同埋。Mr. Potato $160全個PIZZA都充滿Rosemary既香味,薯仔片依然帶少少爽口既感覺,中間仲有隻半熟蛋,整體味道比較淡,自行加少少鹽同Parmesan cheese即刻好味好多。Burrata & Chorizo $175好食係好食,不過toppings既份量少左啲,Pizza切開8件,Burrata碎上,連分都唔夠分,你知啦~芝士既份量對於芝士迷黎講係好重要咖麻!(笑) 略帶苦澀既火箭菜唔係我杯茶,但整體材料配搭係幾精彩既,讚。Mushroom Soup $55足料磨菇湯,有好多磨菇粒喺湯入面,有咬口。忌廉味香濃,推薦。Kale Salad $110羽衣甘藍係我最愛蔬菜之一,醬汁、黑橄欖同脆脆煙肉粒都好食,唯一唔好就係以呢個價錢黎講份量細左啲。Carbonara $150鐘意呢度揀左
真係打住字都回想起果份美味~

呢度既PIZZA menu口味好有自家特色,配搭新奇有趣,今次就試左[Mr. Potato]同埋[Burrata & Chorizo]。

Mr. Potato $160

Mushroom Soup

Kale Salad $110
Kale Salad

Carbonara $150
鐘意呢度揀左醬汁後可以自選意粉,切合各人喜好餐牌夠彈性,意粉Al Dente,醬汁可口,不過份量真係太少啦,4個人食,每人只分到幾啖份量。
Carbonara

總括黎講呢度既野食水準高,但份量少,不過PIZZA好出色,我會再番黎食的!
Mr. Potato
Burrata & Chorizo