2023-04-21 556 瀏覽
日前,有朋友相約聚會,由於當日天朗氣清,朋友揀咗坐露天!我第一次到呢間餐廳,一見到開揚嘅景觀,已感心曠神怡。至於室內環境一樣高雅舒適,兩種feel🥰由於當時未齊人,我先點杯Moctail🍹坐住等,睇住天色慢慢變黑,打卡一流!其後朋友們前來,大家收工都肚餓,亂點大堆嘢食,如:和牛他他、鮮魚片、串燒、芝士+火腿拼盤、辣肉腸大蜆意大利粉、澳洲M5和牛西冷牛排等,大家share食,質素相當不錯!我初嘗和牛他他,原來生牛肉好鮮味,喜出望外,生魚片帶柚子味,相當提鮮!我最愛是沙嗲和牛扒,沙嗲愈有雞和豬,份量十足,愈食愈惹味!至於牛扒,朋友喜歡五成,我愛偏熟,試了一口,牛味充分!整體僵格合理,店員都有禮貌體貼,我和朋友都好滿意,下次朋友聚會再來encore👏👏👏

M5和牛西冷牛扒
辣肉腸帶挈意大利粉