(非會員)
2005-03-19 4 瀏覽
2月3日同朋友吃lunch, 2:30pm後都要等成半粒鍾!蟹柳壽司味道ok, 可惜有隻幾大只既大黑蒼蠅飛來飛去, 仲落在放在0架仔廚師前面整好而未蓋好蓋既蟹柳壽司上, 我地見佢冇理(其實沒可能見唔到), 就示意俾佢睇, 佢唯有將果碟壽司倒佐, 可惜, 佢冇去又冇叫其他工作人員去驅趕. 仲冇即刻加返蓋上去, 只是埋頭又整壽司, 當然隻蒼蠅又飛返黎落在另外一碟上面! 可以叫得佢幾多次0者? 而且準備埋單了, 只好算數! 我地覺得做食肆, 最緊要乾淨囉, 睇到有朋友在2月15 日去食時見有"蚊"(我懷疑其實都系果隻蒼蠅)飛在壽司上, 佢地系咪應該檢討下, 起碼裝返d風罩在門口位, 或起碼加返盞驅蚊燈之類既野來改善, 如果唔系, 幾好食都驚啦, 好易"賴"野個喎!