2018-06-13 143 瀏覽
推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️無意中Facebook介紹依一間,見到啲嘢食吸引,價錢都好似幾抵食!原來仲有紫薯系列,好興奮😍 自行用ipad order好方便!必食💯1++韓牛漢堡鐵板蛋包飯 $118配左芝士汁,超級拉絲😍成個飯撈埋好好食!份量大,3個人share岩岩好!➖個紫薯沙律幾驚喜!係自選形式的。估唔到幾足料,睇得出係良心食店😋個紫薯汁同沙律竟然幾夾👍➖脆皮豬手飽到嘔,好大份😍店員好好會叫我地影埋相就比佢地切。個皮真係焗得好脆!好好味➖萬眾期待嘅紫薯心太軟⋯係失望嘅👎 零紫薯味,只食到麵粉味☹️不過焗得好靚,流心效果做得好好!味道就要改善喇。➖間舖頭唔算太多人,係一班人吹水嘅好地方,食物質素又唔錯,會再來的😉
推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
必食💯1++韓牛漢堡鐵板蛋包飯 $118