最強組合:肥美刺身+美味鴛鴦鍋大煲皇煮廚有火鍋又有刺身~食火鍋熱辣辣,有埋刺身一定更好,一凍一熱,只可以講句「媽呀!好正!」火鍋店食刺身會唔會唔夠新鮮呢?⋯但又好想食,諗都無諗就叫左三文魚腩刺身。嘩!仲鮮味過壽司店,真係無誇張,夠新鮮,夠甘火鍋湯底、材料選擇多,岩哂鍾意唔同口味既人,有極品肥牛、海鮮,都有食開既配料,豐儉由人,選擇多多食火鍋,點少得調味料,每個都好乾淨,放心調配日本黑豚肉,同平時食開豬肉片完全唔同,厚身好多,但完全唔鞋口,啖啖肉望落就知靚野牛肉雪花分明,都係有別於一般肥牛,好有牛味,嫩滑,而且大大盤,性價比高牛肉係必點之選其他配料都非常新鮮,完全唔梅,豬頸肉、芝士獅子狗,正!我一個人食左8粒芝士獅子狗哈哈豬頸肉都好爽口魚皮又係一定要叫,大大碟,脆卜卜,正鍾意鴛鴦湯底,因為可以試哂唔同味,因為又為食又貪心湯底味精唔算重,一個係芫茜一個係沙爹,一個清一個濃中和返食到好飽好滿足服務員態度超好超殷勤,抵讚!
最強組合:肥美刺身+美味鴛鴦鍋

火鍋,點少得調味料,每個都好乾淨,放心調配

望落就知靚野

牛肉係必點之選

豬頸肉都好爽口

魚皮又係一定要叫,大大碟,脆卜卜,正

鍾意鴛鴦湯底,因為可以試哂唔同味,因為又為食又貪心
湯底味精唔算重,一個係芫茜一個係沙爹,一個清一個濃中和返

食到好飽好滿足
服務員態度超好超殷勤,抵讚!
  • 芝士獅子狗
  • 三文魚腩刺身