2009-11-16 34 瀏覽
初初新開時本以為因為人手較嫩未上手而時時出錯,頭幾個月幫襯咗十幾次,點知幾乎次次都有問題(只試過一次沒有問題而已),唔係入錯單就係畀錯嘢,食物品質又不穩定,又經常沒貨(問佢仲有咩冇時又話其他嘅都有,點知再叫兩樣嘢兩樣都冇,我頂!)。唉~~ 我一直都用「新舖未上手」來安慰自己!但到宜家開咗都超過半年啦,都仲係咁樣,今日買個 MEGA McPepper Meal take away,加咗 $3.5 轉杯 12oz 即磨咖啡,點知返到屋企先發現杯咖啡唔係即磨嗰隻,唯有拎返落去換啦,點知個個哥仔換就換咗嘞,但就用 12oz 杯倒咗 8oz 份量嘅即磨咖啡畀我,我當時真係「啤」一聲~~~究竟哩間舖幾時先可以正常運作呢?

究竟哩間舖幾時先可以正常運作呢?
2009-11-16