2020-11-16 551 瀏覽
唔想排長龍所以jacomax未開門我同男朋友11:30就到左啦! 係附近行左陣12點開門好順利就入座~ 好多人話Gorgonzola & apple pizza好食 但我本身麻麻地藍芝士所以都唔敢得兩個人嗌 結果嗌左T-rex😋我同男朋友都覺得好好少!薄批批邊有少少脆 pizza惹味又足料 係我地食過最好味既pizza😝本身好想食炸魷魚圈配他他醬可惜職員話冇😫於是叫左Meat ball alla marinara 即係番茄芝士焗肉丸 超juicy又多cheese😭💛Grilled black pepper wings都好好味 調味比一般黑椒雞翼更有層次!希望下次可以同多幾個朋友黎試埋gorgonzola同個魷魚圈!
  • T-Rex