2021-06-26 167 瀏覽
📍Sugarmama💛屯門呢間黃店告急呀〰️〰️病到半死的我都決定要出po招兵買馬去吃〰️😭6月30號前快啲去幫襯啦😭真係好怕過左30號冇得再食,決定今日起日日都去食!但係首先出個靚post告個急,希望大揸快啲去幫幫手😭 店主店員都十分友愛架,如果經濟有困難仲比你自由定價添架,比錢係入個桶仔,自由度好高😢 好怕佢因為咁而冇得賺😣 做左會員仲有得89折/ 64折添!抵成咁真係要多多懲罰啊!!————————————————————-🥚 招牌純蛋白梳乎厘 $45 蛋白梳乎厘係排第二嘅招牌菜黎架~ 仲+3蚊加左個自家製鳳梨雪糕😝🍍 查實自從細個食過呢款甜品之後一直都好想再試,好懷念🥲見到呢度有就決定第一日就食蛋白梳乎厘開個靚齋先~ 展開禾既sugarmama馬拉松(╬•᷅д•᷄╬) 一見到佢嘅真身,ohmygod超級巨的一個甜品,我諗佢收70蚊以上都唔會過分🥲 食完飽一飽~~面頭蛋白加埋砂糖一齊燒超脆超好食!唔會過左火!好想食一百舊😆 手作雪糕好有誠意,鳳梨味唔會太濃太甜剛剛好啊!我係街食都唔會好快溶〰️🤍💛 原味朱古力心太軟 $47朱古力心太軟係第一位招牌菜黎〰️🥸👍🏻一定要試下啦~ 加左5蚊轉芒果芭菲
📍Sugarmama
————————————————————-
🥚 招牌純蛋白梳乎厘 $45

💛 原味朱古力心太軟 $47
朱古力心太軟係第一位招牌菜黎〰️🥸👍🏻一定要試下啦~ 加左5蚊轉芒果芭菲😆芒味芭菲係三層嘅,頭尾似係果汁雪芭,中間就係雪糕咁,食落好似細細個食個條鳳仙雪條既味🤣丫唔係,質感都有啲似啊🤤 又係好懷念唷~ 一切開啲朱古力洪水咁湧出嚟😂😂係條街哇左出黎,不過個外皮就有些少厚~不過對比番其實都正常,因為佢個心太軟又係極巨既🥸👍🏻 朱古力味頗濃,啲朱古力漿食落唔會似粉漿,似貨真價實的朱古力流心yumyum!!!賣47真是太過良心價了😭〰️老闆啊,就算你加價都會大把人食架🥲

好啦介紹完呢兩款天日等我再試埋其他再打過🤤 好嘢值得推介等佢百世流芳,唔希望有良知嘅店舖再有一日會好似蘋果咁被消失左係呢個自由嘅時代😢💛
今日去到都唔見好多人光顧😢😢但都keep住走一枱入一枱人咁,希望多啲人認識呢間高質小店啦🙏🏻🙏🏻 好多謝店主的善良同美食,令我認識到sugarmama🤍🙏🏻

————————————————————-

📍地址:

智勝所小食店 (屯門)
屯門青柏徑6號鹿苑地下3號舖

ps其實佢早午餐都有開架,不過就係唔同既店主黎~都係黃店,大家可以多多支持啊😝 我黎緊都試試佢先🤤