2019-07-13 0 瀏覽
好耐之前都有食過幾次永年士多嘅車仔麵,記得好好味😋 呢幾日一心想再食多次,咁岩琴日經過見唔係好多人排隊,即刻行去隊尾排埋一份,大概兩個字時間已經可以叫野食啦🤓我就叫咗四餸:牛肚,牛柏葉,牛筋,流心蛋,跟餐叫咗抹茶紅豆冰🍹,牛肚牛柏葉都算入味同埋幾冧,牛筋好好味,感覺入口即化,而個流心蛋可能因為我最後先食所以只有少少流心,永年最出名係佢嘅辣汁,我自認都幾食得下辣嘅,叫咗細辣,不過覺得好辣,頂唔順要不停飲野😓 如果唔係好食得辣嘅建議細辣都唔好輕易嘗試😂 抹茶紅豆冰感覺普通應該唔會encore啦仲有鮮油煉奶多士+樽仔奶茶。多士唔係好脆,不過一啖多士有埋牛油同煉奶好滿足亦都好邪惡🤭呢枝奶茶個人覺得甜咗d牛筋,牛肚同埋流心蛋都好好味,下次叫微辣應該岩岩好😋

淨餸

鮮油煉奶多士

呢枝奶茶個人覺得甜咗d
樽仔奶茶

牛筋,牛肚同埋流心蛋都好好味,下次叫微辣應該岩岩好😋

牛肚,牛柏葉,流心蛋
淨餸