2021-02-28 152 瀏覽
🇭🇰新泰東南亞餐廳·呢間餐廳係bakehouse對面嘅 次次經過門口都勁多人 所以嗰日我哋就book咗位去食 但係佢呢度嘅book位唔係留咗張枱俾你㗎 book完位去到都仲要等15分鐘 好彩佢啲嘢食上得幾快🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️不過我覺得佢地服務態度認真麻麻地 門口個Staff叫我哋上去 但係上到去根本未有枱 之後我哋問樓面既Staff 佢好暴躁咁話佢地好忙 有位會叫我哋 但係我哋根本冇位企 最後我哋就咁企咗喺檯客前邊😅😅·午市套餐$75黃咖喱海鮮配白飯泰式豬肉干炒河泰式海南雞飯蝦醬炒飯·本身見佢日日都咁多人食 我仲以為佢好好食 但係老實講有啲失望🙊😂覺得佢只係一般水準 比較好食係佢個黃咖喱海鮮 佢個咖喱汁做得幾好 係甜甜地嘅椰汁味 而且入邊啲魚柳同埋魷魚都仲保持到個口感😎個豬肉乾炒河味道都好食嘅 不過佢啲河粉就比較碎 每條都好短 口感差啲🤣個海南雞飯同蝦醬炒飯就一般啦·#rbyeat#rby東南亞菜#rby尖沙咀 #rby灣仔 #rby馬鞍山·📍灣仔大王東街21-23號興旺閣地下至2樓📍尖沙咀加拿分道25-31號國際商業信貸銀行大廈地下1A舖及地庫📍尖沙咀北京道12A號太子集團中心8樓📍馬
🇭🇰新泰東南亞餐廳
午市套餐$75