之前周年紀念,特登book咗枱同男朋友慶祝,其實都唔係特別慶祝,只係簡簡單單食餐飯,但係又想食好少少,所以就嚟咗好多人都有讚冇彈嘅天龍軒👍🏻呢間質素唔錯,特別係服務,超級有禮貌又恭敬,其實淨係俾服務都好值既!再嚟就係一入到去就已經覺得好有氣派,因為佢幾乎喺ICC頂樓,我哋又夜晚去,所以夜景一覽無遺,超級靚,但係比較難影相因為玻璃都反光🙈 對住香港夜景,再嘆美食,真心好寫意👍🏻❤️ 又好難忘🕯我哋簡簡單單填個肚,因為都唔算好肚餓~ 叫咗北京填鴨,同埋個個朋友食完都話必叫嘅蟹鉗,仲有黃金蝦球(唔係好記得全名)北京填鴨好大份,兩個人食真係會飽肚,啲鴨肉切到好薄身,肉好嫩,燒得啱啱好,一路見佢切一路流口水,正😍 包住食,肉汁嗶哂岀黎,超級滋味🤤 至於蟹鉗,雖然佢就好細,一啖就食完,但係煮得超級好味,蟹肉好滑,好似入口即溶咁,好入味,終於明白點解係必叫,雖然有啲唔捨得,但係好值得👍🏻👍🏻蝦球都唔錯,不過就冇呢兩道餸咁好食😍👍🏻偵聽來講,最值得加分係食物質素同埋服務態度,個景就係bonus啦👍🏻👍🏻

蝦球都唔錯,不過就冇呢兩道餸咁好食😍👍🏻