餐廳: 華星冰室 (克街)
資訊:

2017-01-19 1382 瀏覽
之前已經有留意呢間冰室 知道好出名 多名人黎過 但覺得食物款式唔算特別 所以一直都無試今日收左工 係灣仔搵野食 路過就入去試下 係米真係咁正叫左個常餐,意粉改通粉,配奶茶奶茶我中意茶濃啲既奶茶,呢度既岩岩好乎合我既口味叉燒通粉叉燒分量多雖然係瘦叉燒,但好淋好好味。通粉比意粉好食,因為可以連湯一齊入口,味道濃啲牛油多士配火腿炒蛋多士外脆內軟又夠厚,搽上牛油無得輸🙊 炒蛋蛋味香濃 份量充足❤ 唯唯係火腿最遜色 好似燙熱就上碟整體都唔錯,價錢可以接受,普通常餐一個,驚喜唔大,但為何如此多名人黎?!🤔
今日收左工 係灣仔搵野食 路過就入去試下 係米真係咁正
叫左個常餐,意粉改通粉,配奶茶
奶茶
我中意茶濃啲既奶茶,呢度既岩岩好乎合我既口味

叉燒通粉
常餐 叉燒通粉