殷悅

YinYue
餐廳: 殷悅
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
今日係婆婆、舅父仔、哥哥仔生日飯🥰舅父一路都好想黎呢到飲茶😂不過之前打去悦來商場,佢哋就話要問返酒店,我哋心諗,應該唔平🤧🤧原來好抵😂最底講食物因為唔係我嗌,所以好多菜式都唔記得咩名🙏🏻🙏🏻瑤柱花膠燴雞絲呢個好好飲,佢嘅上湯好濃,哥哥同細佬都各添1至2碗🥹佢真係超足料,花膠好滑!同埋佢好香嘅瑤柱鹹味帶子滑蛋濕炒河我就覺得呢個麻麻哋,佢本身冇乜味,啲河粉癡到一嚿嚿…清蒸海斑呢條魚都好大條,肉質比較實淨…個蒸魚豉油好鮮甜!士多啤梨骨最受歡迎係呢一味餸🤡🥰🥰🥰佢唔會輸得過咕嚕肉,佢個士多啤梨味好出,但係又唔會過甜,最衰佢係骨🥲,好多舊都係大骨但總結呢個係值得encore金沙蝦球呢個淡淡鹹蛋沙,蝦球都好大,好彈牙食完金沙蝦,再食粒西蘭花,就會好解膩濃湯津菜海皇煲(唔知有冇錯)桂花糕呢個好清甜,佢應該係用大菜糕,所以一咬就脆..其他呢度個場都幾大,我哋講食個晚唔算多人,同埋佢食$400就可以免費泊車兩個鐘,日夜一樣,最好打電話去問返最update嘅優惠另外佢呢度都有得上Wi-Fi,不過就要問職員攞代碼

食物

因為唔係我嗌,所以好多菜式都唔記得咩名🙏🏻🙏🏻

瑤柱花膠燴雞絲
呢個好好飲,佢嘅上湯好濃,哥哥同細佬都各添1至2碗🥹

佢真係超足料,花膠好滑!同埋佢好香嘅瑤柱鹹味

帶子滑蛋濕炒河
我就覺得呢個麻麻哋,佢本身冇乜味,啲河粉癡到一嚿嚿…

清蒸海斑
呢條魚都好大條,肉質比較實淨…個蒸魚豉油好鮮甜!

士多啤梨骨
但總結呢個係值得encore

金沙蝦球
呢個淡淡鹹蛋沙,蝦球都好大,好彈牙
食完金沙蝦,再食粒西蘭花,就會好解膩

濃湯津菜海皇煲(唔知有冇錯)

桂花糕
呢個好清甜,佢應該係用大菜糕,所以一咬就脆..

其他

另外佢呢度都有得上Wi-Fi,不過就要問職員攞代碼