朋友嚟食過話個Assorted Platter Set唔錯所以我地都嗌咗~個set有啲唔同嘢揀佢地叫做 門西淋牛豬仁雞VS 蝦兵蟹將😹好搞笑 感覺係海陸空咩都有得你揀咁 share食勁正👨🏻‍🍳🤳🏻Assorted Platter Set(三選一)焗多汁豬仔骨 + 多汁淫蝦 ❤️‍🔥 + 慢煮蒜香春雞半隻 + 炸軟殼蟹 ❤️+ 香脆薯條❤️‍🔥上枱超級吸晴一座小山丘咁一嚟就食咗薯條幼身全部都超脆口食唔停 (食慢少少都俾👦🏻清曬 !!!個龍蝦好多汁同埋有咁上下膏🦞💦多得👦🏻幫我徒手拆鉗肉💪🏻🧡睇相都睇得出啖啖肉幾鮮甜 👦🏻一路拆啲汁一路流出嚟🤤另外我都幾鍾意個軟殼蟹 🦀炸得香脆 入面食得出膏味又唔會乾 幾好😳個雞表面有好惹味嘅孜然粉 🧂雞胸位慢煮嚟講算控制得幾好 唔會好乾好鞋👍🏻👍🏻豬仔骨相醬料對重口 豬肉好易就離骨同埋夠軟腍🫶🏻呢個配啤酒應該好爽~由頭讚到尾 ʕ •ᴥ•ʔ Overall係唔錯 ✨ 會建議大家一班frd咗嗌埋其他嘢share食 仲可以嗌酒chill下🍻🥂同埋deco都好有feel好搶眼我地2個人當下食完呢個都飽飽地了 見有lamb rack同和牛套餐下次喺對面跳完舞再嚟食😼✨

個set有啲唔同嘢揀
佢地叫做 門西淋牛豬仁雞VS 蝦兵蟹將😹好搞笑
感覺係海陸空咩都有得你揀咁 share食勁正

👨🏻‍🍳🤳🏻Assorted Platter Set

上枱超級吸晴一座小山丘咁
一嚟就食咗薯條
幼身全部都超脆口食唔停 (食慢少少都俾👦🏻清曬 !!!

個龍蝦好多汁同埋有咁上下膏🦞💦
多得👦🏻幫我徒手拆鉗肉💪🏻🧡