2019-10-31 3307 瀏覽
好耐都冇食過放題了,見今日交通情況都許可下,就去左旺角食放題,今次我地就去左瓊華中心到食,一如以往,好多姐姐係樓下派傳單,有好多食物選擇,有邊爐放題,也有日本料理放題,最後我地揀左至尊滿屋放題~是日收費: $218加1,任飲任食2小時門口有餐牌show左出來,都幾多野食,好吸引仲以為今日係閒日會小d人,點知都好多人下😮雪櫃都幾多飲品,另外仲有熱茶、柚子蜜 、薑蜜和其它特飲~放題Mode啟動好興奮呀,鐘意食咩就食咩,呢個就係放題既樂趣🤘先來個刺身先,我地叫左大赤蝦、甜蝦和帶子~刺身好鮮甜冰涼,再點埋豉油wasabi 食🤤北海道焗廣島蠔好香沙律醬和千島醬味,廣島蠔好肥美吉品鮑汁燴花膠盛宴呢個比想像中好食,起初仲以為佢會好咸,因為見佢都幾多汁,但食落就剛好,唔會太咸花膠完全係索晒鮑魚汁既味道,好淋身,淋得來又有個種"張住張住"既咬感,感覺好重骨膠原咁~牛肉火鍋呢個係我既大愛,因為佢係壽喜燒湯底,甜甜地,好好味牛肉鍋入面有娃娃菜、金菇、豆腐、牛肉、雞蛋和芋絲,夠晒豐富佢地仲有其它多壽司同炸物可以食~甜品除左有蛋糕和生果外,仲會有埋雪糕,但雪糕就不是任食,只限每人一杯~雪糕我地就揀左Movebp

是日收費: $218加1,任飲任食2小時

門口有餐牌show左出來,
都幾多野食,好吸引

仲以為今日係閒日會小d人,
點知都好多人下😮

雪櫃都幾多飲品,
另外仲有熱茶、柚子蜜 、薑蜜和其它特飲~

放題Mode啟動

好興奮呀,鐘意食咩就食咩,
呢個就係放題既樂趣
🤘

先來個刺身先,
我地叫左大赤蝦、甜蝦和帶子~
刺身好鮮甜冰涼,再點埋豉油wasabi 食🤤

北海道焗廣島蠔

好香沙律醬和千島醬味,
廣島蠔好肥美

吉品鮑汁燴花膠盛宴

呢個比想像中好食,起初仲以為佢會好咸,
因為見佢都幾多汁,但食落就剛好,唔會太咸
花膠完全係索晒鮑魚汁既味道,
好淋身,淋得來又有個種"張住張住"既咬感,
感覺好重骨膠原咁~

牛肉火鍋

呢個係我既大愛,因為佢係壽喜燒湯底,
甜甜地,好好味

牛肉鍋入面有娃娃菜、金菇、豆腐、牛肉、雞蛋和芋絲,夠晒豐富

佢地仲有其它多壽司同炸物可以食~

甜品除左有蛋糕和生果外,
仲會有埋雪糕,
但雪糕就不是任食,只限每人一杯~

雪糕我地就揀左Movebpick雲呢拿味
和Dreyers既紅豆味🤠