同FRD係灣仔食左個好難食的卡巴之後,因為無食得落幾啖所以需要搵其他野食~行行下就黎到大有大廈~望上去就有間CAFE KENON,所以就很快決定去以間解決肚餓問題XD~去到個時已經3點幾,所以已經有下午茶餐可以ORDER~我ORDER左個炸魚薯條飲熱泡沫咖啡個FRD就ORDER左個芝士火腿包同花茶~以到D SERVICE都唔錯,D侍應好有禮貌~個FRD要求斟左幾次熱水都會帶著笑容照做~ D位都尚算舒適,我個時可能因為無咩客,所以唔覺得嘈~係個同FRD傾計的好地方~傾左陣D野到了~ 個炸魚薯條唔錯@@~ D魚夠滑,同埋真係新鮮炸的~~夠魚都幾大塊(ARM晒我當LUNCH食XD)薯條就很一般了,就是像在外面食到個D~杯泡沫咖啡都OK@@~勝在賣相幾得意(其實我好對飲咖啡認識尚淺XD)個FRD的芝士火腿包我試左D~真係唔錯,D CHEESE係溶晒的~而且都幾香,個包好軟熟~火腿就普通了,但整件體唔錯

去到個時已經3點幾,所以已經有下午茶餐可以ORDER~
我ORDER左個炸魚薯條飲熱泡沫咖啡
個FRD就ORDER左個芝士火腿包同花茶~

薯條就很一般了,就是像在外面食到個D~

2011-10-23