2022-05-22 122 瀏覽
你可能會忘掉去過的地方,但絕不會忘掉食過的食物!在記憶中來自台灣的味道,一定是台灣夜市小食!坐在櫻花樹下,品嘗台灣地道火鍋,更是別有一番風味~ 有精美卡紙可以寫下心願/想法.▪️澳洲M5和牛套餐 $308當然唔少得澳洲M5和牛、美國安格斯牛小排、日本鹿兒島梅肉片主要當然係食澳洲和牛、薄得黎岩岩好!🖤鴛鴦鍋湯底,簡左台灣麻辣湯&香濃豬骨湯!重口味既朋友一定要試麻辣湯,唔係普通既湯包~夠濃之餘而豬骨湯就落蔬菜岩岩好!🖤最值得一提既係特色台式飲品,非一般火鍋店常見的酒水! 別忘了系列:紅茶、綠茶、四季春~珍珠奶茶、水果系列紅/綠茶~我地叫左蜂蜜檸檬綠茶、芭樂綠茶茶味清新,飲落好清新,解喝之餘又好飲🖤各種各樣既配料,自助形式🖤講起小食,非台灣腸、花枝丸莫屬甜不辣、鹽酥雞、脆皮香蕉、榴槤炸彈等應有盡有!榴槤炸彈 不停被客人清空,因此正正每次增添的都是新鮮熱辣辣炸起,咬穿更有流心既效果!🖤限一人一杯Movenpick ,但有十多款無限添增的甜品:芋圓、窩夫、果凍、雪花冰~ 可惜實在太飽,與甜品無緣,雖有下次再試!
你可能會忘掉去過的地方,但絕不會忘掉食過的食物!
在記憶中來自台灣的味道,一定是台灣夜市小食!
坐在櫻花樹下,品嘗台灣地道火鍋,更是別有一番風味~
有精美卡紙可以寫下心願/想法
▪️澳洲M5和牛套餐 $308

當然唔少得澳洲M5和牛、美國安格斯牛小排、日本鹿兒島梅肉片
主要當然係食澳洲和牛、薄得黎岩岩好!

🖤鴛鴦鍋湯底,簡左台灣麻辣湯&香濃豬骨湯!

🖤最值得一提既係特色台式飲品,非一般火鍋店常見的酒水!
別忘了系列:紅茶、綠茶、四季春~
珍珠奶茶、水果系列紅/綠茶~
我地叫左蜂蜜檸檬綠茶、芭樂綠茶
茶味清新,飲落好清新,解喝之餘又好飲

🖤各種各樣既配料,自助形式

🖤講起小食,非台灣腸、花枝丸莫屬
甜不辣、鹽酥雞、脆皮香蕉、榴槤炸彈等應有盡有!