2024-03-14
每次經過東薈城都想試吓⭐️Banchan and Cook⭐️ 呢間新潮韓式料理架啦 咁啱今日又嚟outlet shopping 即刻趁機去試試!餐廳座位分兩邊 一邊係店內 一邊係半開放式係商場內 而餐牌套餐會跟唔同嘅季節而轉 今次嘅✨嚐吃套餐✨係以春日同復活節做主題 既然係期間限定 梗係要試吓呢個套餐啦!✨嚐吃套餐✨🥕主食四選二:咖喱甘筍蛋包飯配漢堡扒甘筍汁帶子鮮蝦蛋包飯巴馬火腿卡邦尼年糕甘筍汁香脆豬扒長通粉分享小食二選一炸雞拼盤燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜甜品二選一春日小甘筍芝士蛋糕紅蘿蔔園Oreo 慕絲蛋糕自選飲品兩杯🥕我地揀咗💕咖喱甘筍蛋包飯配漢堡扒漢堡扒好大塊兼juicy 咖喱汁香得黎唔會太辣 蛋包飯嘅主角 - 蛋 煎得好飽滿 切開後係滿滿嘅蛋同蛋汁 配飯一流呀👍🏻💕甘筍汁帶子鮮蝦蛋包飯蛋一樣咁嫩滑 帶子同鮮蝦都煎得啱啱好 爽口彈牙 清新香甜嘅甘荀汁配飯唔會油膩 💕炸雞拼盤炸得非常香脆入味 而且可以揀三隻味 真係可以一次過滿足哂三個願望呀 🥰💕紅蘿蔔園Oreo 慕絲蛋糕打卡一流呀!真係勁似個盆栽🪴 味道唔會太甜 慕絲蛋糕香滑可口💕 自選飲品 - 荔枝梳打、青檸梳打清爽微甜 非常解
✨嚐吃套餐✨
💕咖喱甘筍蛋包飯配漢堡扒
💕甘筍汁帶子鮮蝦蛋包飯
💕炸雞拼盤
💕紅蘿蔔園Oreo 慕絲蛋糕
💕 自選飲品 - 荔枝梳打、青檸梳打
清爽微甜 非常解渴
套餐嘅份量好大份 兩個人根本食唔哂要打包😂