餐廳: The Salted Pig
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2019-09-12 73 瀏覽
星期六往往係一個星期之中最適合休息既一日,搵一間好適合抖下、嘆下既餐廳係作為辛苦左一個星期既最好報酬。今次既餐廳位於西灣河碼頭附近,呢一帶有蘇豪區之稱,附近酒吧臨立,真係幾岩約埋三五知己吹住海風飲番酒 。👦🏻叫左個英式早餐&檸檬特飲;朋友就叫左個炸魚薯條,英式早餐有兩隻煎蛋、英式香腸、煙肉、黑布丁、炒雜菌、蕃茄、烤薯、茄汁焗豆、多士,味道都唔錯;👦🏻有覺得朋友叫既個個炸魚薯條比較好食,份量好足夠之餘,炸魚亦炸得好香脆,下次一定要叫呢個🤤而檸檬特飲酸甜味都好適中,好岩炎炎既夏日☀️每次都會透過以下6大方面評分(滿分:30分)味道 : 3.75 / 5環境 : 4.25 / 5外觀 : 3.75 / 5價錢 : 3 / 5服務 : 4 / 5 回頭率 : 4 / 5總分 : 22.75 / 30性價比:星期六好應該享受下呢個咁美好既週末,食一餐好既,飲番杯chill下又一日,而且呢間餐廳既食物同服務質素都好高,岩曬有要求既朋友仔

每次都會透過以下6大方面評分(滿分:30分)
味道 : 3.75 / 5
環境 : 4.25 / 5