2017-01-20 573 瀏覽
系某一日,朋友們的一個電話:幾時去聚會吃餐飯?我就掃一掃Facebook,突然見到尚鮮日式燒肉放題舉行二人同行,一人半價,見到呢個優惠就即刻打電話去booking啦!去到之後,就即刻吃限量每人得一碟的頭盤鹿兒島和牛,不過得個四塊,而且份量都好少。。。😫(吃完之後先知系鹿兒島和牛😬)不過他地用iPad比個人點單系非常值得一贊的,因為呢個方法大大減低點漏單呢個情況出現,而且食物款式都比較多,質素都好好😋,,刺身,燒肉,壽司都好正,而生蠔真系好好吃,所以點左超級多。總評今次日式放題非常滿足,餐廳格局同食物質素都好好,不過價錢其實都五系便宜,雖然兩人同行一人半價,其實除返都系要每人二百幾蚊,一個人原價仲差五多二百七十蚊。。。😓

2016-08-23