今日返工唔知係咪太累,一返到家就係個梳化到訓著左。訓到十點幾,起身之後好想食甜品。跟住就打比我個FD出MK 。 黎到黑白布街E邊,因為出左名E方比較多野食又比較少人。其實我都唔知食咩架。出到黎都係開開OPENRICE 望下,見到一間有牛扒雪糕既小店熱愛牛扒既我梗係即刻漸過去啦。一坐低佢地就好快咁比左MEUN 我 。我點左個雪糕牛扒同個FD 一齊食,而佢就叫左杯野飲,叫藍檸檬?都唔知係咩家科,好啦即管試下。嘩!!!個牛扒一黎到真係有煙架。 有個西多同D 配料,都真係幾似。原來個牛扒係巧克力加草莓雪糕黎,個質感同平時個D 有D 唔同,真係有小小咬口。我同個FD都食得津津有味。至於杯野飲,佢都算幾有心思,放個燈座係杯底。打出黎影相真係一流。依到食野吹水都真係幾OK。有D 6人卡位,一班FD黎都正。
今日返工唔知係咪太累,一返到家就係個梳化到訓著左。

訓到十點幾,起身之後好想食甜品

熱愛牛扒既我梗係即刻漸過去啦。

一坐低佢地就好快咁比左MEUN 我 。

都唔知係咩家科,好啦即管試下。

我同個FD都食得津津有味。

依到食野吹水都真係幾OK。有D 6人卡位,一班FD黎都正。
2017-07-03
$100 (宵夜)