有晚行過見到呢間餐廳就入去試下,佢地有好多特色甜品,亦有主菜,岩晒食完晚餐可以食埋甜品👍🏻👍🏻當晚晚餐餐牌,都幾抵食,個set dinner包是日餐湯,前菜,飲品同甜品,亦可加錢額外點選其他小食😊😊😊😊是日餐湯係南瓜湯,酸酸甜甜,好開胃,個餐包係提子包,唔會普通。😋😋😋前菜係沙律,我地就叫左八爪魚沙律同煙三文魚沙律,菜都幾新鮮。😊😊😊😊主菜就叫左香烤龍蝦配龍蝦忌廉汁意粉,黎到都估唔到有成半隻龍蝦,都算新鮮,味道一流,個意粉汁好香龍蝦味,做得幾出色👍🏻👍🏻另外個主菜就叫左美式BBQ汁烤原條豬肋骨配薯條,黎到又係估唔到咁大條,本身都以為只係中間細細舊,但兩個人食的話個份量太多了,4個人左右就剛好,不過烤得都好好味😋😋😋😋最後叫埋甜品,是日甜品係咖啡芝士蛋糕,好香咖啡味,都不錯另外亦都叫左雪糕,佢有好多口味選擇,我就選擇左抹茶,佢都會配幾款生果粒👍🏻

最後叫埋甜品,是日甜品係咖啡芝士蛋糕,好香咖啡味,都不錯

2018-01-02