2018-08-22 183 瀏覽
見睇相食物賣相ok, 又吾係太多負面食評, 又見FB多朋友打卡, 我地就一行四人加一個小朋友(4歲)去試下啦。叫左個鴦鴛美人鍋, 點知兩邊都愈食愈鹹, 我地全部人都覺得, 本想叫嘢飲(因為本身佢俾d茶都吾好飲, 得個濃字), 但見佢話like FB & 打卡就有杯野飲送, 所以就照做啦(終於解開FB點解會有咁多人打卡之迷), 結果係送鹹檸7 or 菊花茶, 但揀鹹檸7, 就會鹹上加鹹, 所以奉勸大家要揀菊花茶, 否則俾錢order嘢飲。食物方面, 無論係水餃or丸物, 都吾新鮮, 有"朕"味, 牛肉&竹笙價錢黎講係貴而不值。而且我地被安排坐冇椅背既木櫈, 現場環保燈光又好暗(吾明點解咁暗, 好似扮西餐廳玩神秘), 所以對我地黎講, 全店整體感覺(食材/環境/價錢)都好吾ok, 服務還可以接受, 全因d職員EQ算高(擺明吾夠人手都要照做)。絕無下次, 亦吾會介紹親朋好友去試, 多謝睇晒全文既你!
絕無下次, 亦吾會介紹親朋好友去試, 多謝睇晒全文既你!