2017-01-17 4498 瀏覽
天氣凍,最近都是想食多點打邊爐,燒肉等等的。。。朋友說這間韓舍有得任食韓燒。。而且仲有其他大量熟食,日式食物選擇。。所以便來一試這是收費都合理。。但韓燒的時就依照人數來定。。如2個人來食就有個半小時。。。其實時間都已足夠了。。。而且都分幾點離座都決定收費。。好彩我之前已book了位。。否則便要大排長籠了。。。韓舍入面分為幾個區。。。有拎生肉 蔬菜燒的,有日式,有熟食,有甜品,有飲品。。全部都是任食。。。而且款式都多元化。。。每款食物上都配有食物名稱。。方便易睇。。。這2個熟食我十分喜愛。。。第1款是薑沙雞棒。。。金黃色的酥脆外皮,包著單骨雞翼。。。十分方便食用。。而且味道又很香。。鹹鹹的。。所以十分惹味。。。這款雞翼我真是吃了很多很多。。又方便。。即拎即食另外這款炒辣雞都很滋味辣汁十分正宗。。很有韓國的味道。。而且很多雞件。。仲有少少韓式年糕。。味道香濃。。惹味除了上面個兩款熟食外,其實仲有超多不同熟食。。。每款都各有特色。。。最方便的是。。你韓燒食物未熟時。。都可以食住熟食醫下自己個胃熟食仲有大量款式。。放得好整齊而且大家拎的時候都很有秩序。。日式部。。。有多款壽司。。仲有個刺身部。

這2個熟食我十分喜愛。。。
另外這款炒辣雞都很滋味
味道香濃。。惹味
熟食仲有大量款式。。放得好整齊
而且大家拎的時候都很有秩序。。
日式部。。。有多款壽司。。仲有個刺身部。。有師傅幫你即切刺身。。。
甜品部。。。。超多選擇。。。而且都係好好味的。。。每件份量不太大。。可以食多幾件。。
成個凍櫃都係甜品甜品甜品
呢度仲可以自己玩埋整野食。。。有得整八爪魚丸,炒年糕。。。有埋指引教。。所以都幾得意。。又有得食。。又有得玩
呢度仲有炒雪糕可以自己玩。。仲有爆谷食,仲有軟雪糕可以自己吱。。。
大量肉肉肉。。。。自己夾返埋位韓燒。。。。
十分乾淨衛生。。而且又多款式
個爐都幾大。。可以一次過咁放滿好多肉。。再慢慢等。。。
仲有大量串燒可以拎。。幾滋味。。

呢間餐廳真是不錯
價錢合理,而且仲有多款食物,又韓式,日式,自己玩既花式。。哈哈
2017-01-15