2018-01-27 639 瀏覽
食LUNCH時間得一個鐘,近近地去左新世紀食個快LUNCH,本身想食千X,但係無位,OK! 呢間唔駛等位,嗱嗱聲入去,裝修唔錯,有空間感,好光猛。尤其,我呢D一日到黑,摺埋係公司既小薯仔,趁晏晝食飯時間,接觸下陽光,係一件好事,D小裝飾都幾得意,沖繩風,有石敢當 點左一份魚生定食,同行同事,點左炸蠔定食,鰻魚飯,煎蛋泡菜炒飯,鐵板煎三文魚定食,價錢由$70+ 至 $110+不等,價錢OK啦,但係旺角,50蚊內食個LUNCH 大把選擇。昼食套餐有跟沙律、前菜(醃蘿蔔)、麵豉湯、餐飲,都幾豐富。魚生定食正常,厚切,幾滿足。以下係同事評價︰炸蠔定食 (好味),鰻魚飯 (有點腥),煎蛋泡菜炒飯 (正常,無特別,隻煎蛋好味,好大碟),鐵板煎三文魚定食 (等好耐,趕時間唔好點)。

2018-01-12