2016-07-10 204 瀏覽
呢期冇咩食慾,想開胃d,就食番個麻辣雞鍋,仲要最辣先,振奮一下個人我都算食得辣,大辣對我來講就可接受,反而同行的人覺得辣左少少,結果我食大大份,正!雞件好入味,雞汁又辣又麻,條脷即刻刺激起來,因為d汁味道幾濃,雞肉反而更覺滑嫩,麻味留後,要飲返d涷飲料先中和返牛頸脊亦不錯,放入麻辣湯汁一碌已熟,牛肉口感好滑嫩,有d牛脂入口甘香,鮮味幾好,仲有麻辣香!咁正的麻辣湯汁即刻諗到要碌芋絲,冇咩味的芋絲吸埋d麻辣雞牛精華,真係好味到encore 左多一碟,芋絲爽口,超正!順應同行的人要求,清淡返少少,叫個生菜,生菜本身好新鮮爽甜,就咁生食都可以,效發韓食夾牛頸脊在中間,嘩!又麻又辣又香牛味的生菜包,我自創的✌🏻️放在湯汁就吸埋d湯精華,好入味!
雞煲
牛頸脊