2016-12-24 163 瀏覽
每一次經過旺角,都會唔知點解好想食放題😂上次咁岩經過見到可以打埋邊爐所以就揀左黎食😛環境好乾淨,服務效率都好高!寫完紙仔都係大概5分鐘倒有得食👍🏾因爲有刺生放題可以食住先,所以唔洗齋坐係到等住個涮涮鍋熟😌刺身水準都好好,最鐘意食既三文魚好肥好厚😍而涮涮鍋既醬料同埋washabi個啲可以自己出去自由選擇,都好非便!🤗跟住無耐個涮涮就熟可以落野食😋我就揀左芝士火鍋,因為個人好鐘意芝士🙈佢仲有一碟額外既芝士可以比我地自己加分量調味,好周到!☺肥牛既厚度同質量岩岩好,一放就食得,加上食完凍既刺身開胃,再食暖笠笠既食物個種感覺真係好滿足😍當然,飲品甜品呢啲都唔少得,最後埋單兩個人都只係3百靈蚊!性價比真係好高,好滿足,值得推薦👍🏾👍🏾
2016-12-06