2022-08-15 95 瀏覽
近排同朋友去朗豪坊,發覺以前朗豪坊間M記搬走咗,而家變咗間裝修好靚嘅Cafe,喺門口睇吓佢個Menu一啲都唔貴!咁就梗係即刻開大啦睇吓咩環境好唔好食先啦!.咁我上網幫大家搵個下資料,呢間THE PONT Café與Hair Corner髪廊集團合作,所以喺餐廳入邊會有間髮型舖🤣大家可以去剪完頭髮再嚟食嘢或者可以調返轉都得🤣成間舖頭以「Secret Garden」為主題,主打西式風格東南亞美食,環境優雅,希望令人可以係咁繁忙嘅旺角休養生息,叉叉電。.🍄🍝松露忌廉牛肝菌意大利面 擺盤好靚,松露香味撲鼻而來,意粉好夠al dente!而且更令人驚喜嘅係跟餐嘅甜品都好出色,完全冇因為係跟餐甜品就欺場。.🍳🍔吉列日本和牛漢堡配日式咖哩汁香氣四溢、層次豐富的咖哩配上肉汁香濃的漢堡扒,再加埋個半熟太陽蛋!perfect池!.🥭🧇芒果和熱情果牛角窩夫 配餐嘅甜品已經咁出色,即叫即做即食嘅牛角窩夫更係出彩,配合芒果和熱情果後層次豐富,口感酥脆得黎,勁邪惡,賣相打卡度十足
🍄🍝松露忌廉牛肝菌意大利面
🍳🍔吉列日本和牛漢堡配日式咖哩汁