2023-01-19
小編👧🏻嚟到旺角麻辣仙宮食正宗川味烤魚,當然唔只有烤魚仲有雞煲、酸菜魚、干鍋、川菜小吃。餐廳宮廷式裝修,環境舒適,服務員招待人有禮,十分不錯。⭐蒜香酸菜味招牌烤魚頭先叫咗個蒜香酸菜味烤鉗魚,好厚好大條,肉厚無刺,皮滑肉嫩,肥美味濃的特點,鉗魚的營養價值極高。旁邊仲有好多蔬菜,有芽菜、蓮藕等等,份量足料。魚肉好肥美,外皮焦香,非常惹味,蔬菜洗得乾乾淨淨,新鮮爽甜。⭐孜然辣干鍋第一次食干鍋,叫左微辣,材料有五花腩片、魷魚、油豆腐、青瓜、蝦,嚟到一刻見面頭有超多辣椒嚇咗嚇😂,但食落原來都唔係好辣,而且仲好惹味,好香口,小編推介‼️。⭐新鮮椰青清甜可口,食完辣可以解口渴。#cc_大角咀推介——————————————————💕Encore指數:4/5 💕環境:4/5💕推介指數:4/5——————————————————如果鍾意我既分享pls follow —> @cc_foodie_dairy ☺️💕📍麻辣仙宮大角咀棕樹街2-20號榮富苑地下10-11號舖
餐廳宮廷式裝修,環境舒適,服務員招待人有禮,十分不錯。
⭐蒜香酸菜味招牌烤魚
⭐孜然辣干鍋
⭐新鮮椰青
清甜可口,食完辣可以解口渴。
#cc_大角咀推介
——————————————————