📍一段時間冇行過旺角通菜街🚶🏻‍♀️ 原來多咗唔少新餐廳 呢間餐廳設有師傅席前位置for Omakase🙌🏼 另提供多款串燒 小食炸物等日式料理🍱🌀 串燒拼盤6種去居酒屋就梗係要食串燒🍢🍢! 如果同我一樣咁 唔想揀又心多多🧏🏻‍♀️ 呢款串燒拼盤岩曬!6️⃣款串燒包括有: 自家製免冶雞肉棒/ 阿波尾雞軟骨/ 燒白鱔/ 黑毛豬五花腩/ 鹽燒燒牛舌/鮮冬菇🙈 免冶雞肉棒混入少量雞軟骨 比例剛好❤️ 配上日產雞蛋的月見汁 食落滿滿的幸福感! 🌀 帝王蟹肉炒飯 以蟹蓋🦀置於炒飯面作裝飾 炒飯夠乾身唔油膩 粒粒分明就已經成功咗50%🫣 拆肉帝王蟹肉滿佈整個炒飯🌞 調味剛好 胡椒味重 下次再黎會Encore!🌀 雜錦天婦羅雜錦天婦羅色澤金黃 炸粉夠薄 食材若隱若現咁呈現出黎~好鍾意餐廳所有食品都唔油膩 口感酥脆😻 炸蝦採用日本甜蝦 口感爽脆鮮甜🌀 豆腐魚餅 & 日式煮和風餃子一品料理及小食 選擇唔少而且價格相宜 我就最鍾意個豆腐魚餅🙆🏻‍♀️ 混合魚肉與豆腐 加咗少少紅蘿蔔絲同粟米粒 味道簡單香口 口感比起魚蛋綿密鬆軟~ 豬肉餡和風餃子以清高湯浸住 味道清淡美味! 餐廳新開無耐 位置相當便利 而且裝修簡約光猛
📍

🌀 串燒拼盤6種

🌀 帝王蟹肉炒飯

🌀 雜錦天婦羅

🌀 豆腐魚餅 & 日式煮和風餃子

餐廳新開無耐 位置相當便利 而且裝修簡約光猛 帶有濃厚日本風 環境格局都幾舒服~
  • 蟹肉炒飯