🤗今日醒少少特登打電話去問一問有冇開先至搭車去🤣,去到門口企咗十五分鐘已經有位唔算太多人😁,但係當我入去坐嘅時候門口已經好多人等候😜當然有留意openrice睇咗其他人嘅食分享😉知道一定要食老鼠粉同埋多士仲有肉骨茶呢三樣嘢今日都試過曬😛其實一坐低服務員即刻已經倒咗一碗肉骨茶畀我哋飲任添嘅😋😬 其實我覺得佢免費任添嘅肉骨茶仲好味過自己點選嘅肉骨茶😂😂😂😂因為自己點嘅肉骨茶裏面真係好少肉骨茶反而肉就有四舊幾好食嘅唔錯嘅👍😋👍😋就咁睇餐牌其實價錢係合理嘅食過就知道係非常合理✨😬老鼠粉真係真材實料好好味值得推薦👍👍👍👍😋價錢合理😋😋😋😋👍👍👍👍反而肉骨茶我就覺得有點兒少囉完全不成對比🙄不太正宗希望有待改善喔!😅😁多士唔錯既值得一試🤗我地會再去食既因為服務好,價錢合理,味道不錯。😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
就咁睇餐牌其實價錢係合理嘅食過就知道係非常合理✨😬
老鼠粉真係真材實料好好味值得推薦👍👍👍👍😋