2014-05-01
成日read. 其他食家既review。都一直心郁郁要record下自己既飲食生厓。朋友都十分put 我去寫。always 話我大食怪物。好。就share my eating life.日頭猛做到依家輕鬆下!Today 係同Bf 拍拖纪念日,终於捱到收工,可以happy 下。好happy ar. My sweet baby booked好野同我celebrate 仲happy.Morton 係第二次黎了。相確不錯。
大包整多兩籠大包整多兩籠……先黎個賣大包。等你吾會餓住等。非常sweet.
頭盆,seafood platter, very nice. 蟹餅係全蟹肉。所有味道非常好,不過吾夠食呀,份量可以多點嗎?中間三個吾知咩醬。waiter 有介紹但我冇心機聽。不過都好好味。冇特別的沙律。不過分量算多。但我覺得吾算好新鮮係重點。
我同bf的主菜终於來了。我bf期待得很。佢好中意同牛排。真係好好味。對上一次係同佢叫一份主菜share 其實都好足夠。今次貪心要叫多個羊。結果後悔了。根本食吾落。太多了。真係一人分足兩個人。寧願try 其他。而且個羊绝對冇牛煮得出色。羊味吾夠。味道也普遍。推出
日頭猛做到依家輕鬆下!
Morton 係第二次黎了。相確不錯。
大包整多兩籠大包整多兩籠……
先黎個賣大包。等你吾會餓住等。非常sweet.
冇特別的沙律。不過分量算多。但我覺得吾算好新鮮係重點。
side dish 加$98 今次加mushroom。冇選擇錯。煮得剛剛好。而且其他restaurant 極少比甘大碗mushroom你。抵食。推介的dide dish。
最like 見到依個甜品盤。非常好的吸引客人方法。本來已有真的好飽。但見到個盤都係要叫個cheesecake。
依個cheesecake 都好需要推介。味道香濃。好滑。本來已是cheesecake迷的你定必爱上。