2020-10-15 76 瀏覽
一入到餐廳就見到d得意公仔同一座旋轉木馬既大型擺設😚,遠處都已經見到成間餐廳既pink blue顏色,日系得黎又帶點少女心❤今次接近3點既時間去到,有茶餐之餘都仲有lunch set。下午茶時段都仲有位置坐,坐得感覺都算舒適。大家都可以簡呢個時間黎,黎過一個悠閑下午~🤗🤗今次叫左個lunch set再加左兩款小食。Set Lunch A. 6分厚切西冷牛扒配燒汁 意大利粉 跟磨菇忌廉湯($78)牛扒厚切左真係啖啖肉,有肉汁之餘唔會過熟真係岩岩好👍🏻👍🏻意粉係用天使麵,其實幾有咬口, 份量夠女仔食, 性價比黎講就正常水平。黑松露白酒忌廉煮意式香菇雲吞($58)就幾有驚喜🌟精粹係個醬汁度,有好濃既黑松露味,忌廉同酒互相配合、食落去唔會太油膩!香菇雲吞皮厚薄岩岩好,但餡料反而濃味左少少。不過鐘意食歐陸風情野食既朋友不妨一戰🤗🤗熱溶芝士焗帆立貝($58)一般日式串燒食到既芝士帆立貝芝士鋪左係上面果層,鐘意食清新輕盈既都可以試下。玫瑰朱古力(跟餐轉特飲 +$10)朱古力係牛奶朱古力,飲落去陣陣玫瑰花香味,就咁聞已經感覺幾治癒😚

今次叫左個lunch set再加左兩款小食。

黑松露白酒忌廉煮意式香菇雲吞($58)

熱溶芝士焗帆立貝($58)

玫瑰朱古力(跟餐轉特飲 +$10)

下午茶