招聘中
最高可達 $19,200
最高可達 $21,500
最高可達 $28,000
月薪
更多筍工 (7)
2021-09-23 733 瀏覽
其實呢間店我都經過過好多次 但每次都冇入去食 因為總係比其他野吸引左 加上本身佢個舖面冇乜太特別令我想入去嘅衝動(太似food Court ) 今日同男朋友出開尖沙嘴 佢話呢個好食 同佢去左試 估唔到 原來佢係有啲日本傳統烏冬店嘅感覺 搞到我又好想去旅行啦!入到去門口點餐 自己拎餐盤 廚房會即刻係您面前煮 之前隔離會有小小炸物 自助形式去簡 再推過去收銀前面就有關東煮 成個流程都係自助式 所以佢可以做到4x一碗烏冬應該咁解點左蕃茄牛肉烏冬 湯底比較「傑」同埋酸 我就一般 男朋友就話好好味 另外點左蜆肉烏冬 呢個湯就真係好濃味 每一啖都係蜆嘅味道 同埋蜆肉唔會煮到老哂 仲係好有口感 不過食到尾都係有小小鹹 另外加左腐皮 甜味重 但都可以叫多左一個口味去食烏冬另外炸物點左牛肉薯餅 炸魚 魷魚 味道黎講可以 炸到好脆 但因為放出黎自助去夾 就變左會凍 最後關東煮點左福袋 墨魚棒 同蘿蔔 福袋入面係蛋同蟹籽 墨魚棒普通正常 蘿蔔唔夠林 有啲澀

蕃茄牛肉烏冬
蜆肉烏冬