2020-08-04 223 瀏覽
呢排疫情真係嚴重咗好多,好多人都怕受感染所以唔敢喺出邊食飯,變相有好多餐廳都推出外賣優惠,希望吸引客人幫襯呢一間餐廳都唔例外,推出左外賣自取八五折優惠,喺日本嘅時候,有好多人都排着長龍等住去食,我都唔例外,曾經排咗超過半個鐘頭先食到一碗天丼,當時嘅味道仍然歷歷在目,難以忘記,所以今次見有外賣優惠就即管買返去同老婆一齊食一邊等待外賣嘅時候,見到裏面既枱上面原來有寫到點樣品嚐天丼先係最好,唔睇都唔知道原來可以咁樣食返到屋企已經急不及待咁拆開嚟食,見到飯嘅份量都唔少,不過天婦羅嘅賣相就比起堂食差咗啲啲,天婦羅蝦冇咁飽滿,而且仲少咗一粒天婦羅溫泉蛋添,感覺好似冇日本咁好食。。。價錢我就覺得可以接受,可能因為有八五折嘅關係,不過如果原價食嘅話我就覺得貴咗少少

2020-07-30
30 分鐘 (外賣自取)
用餐優惠
優惠券