是日晚餐menu【必】【食】【推】【介】明太子意大利麵($118)八屋法式西多士($88)日本炸年糕串(凍吃)($48)宇治抹茶紅豆拿鐵($58)宇治抹茶白玉拿鐵 ($58)Tiramisu咖啡拿鐵 ($50)其他推介:蒜油意大利麵($88)脆炸薯條配黑松露醬 ($80)明太子意大利麵好香,好入味,而且賣相真係好吸引,熱辣辣,秒速KO晒!炸年糕?凍食?唔係呱?所以嗌左,大家一定要試,好驚喜,好幸福嘅感覺!真係好煙韌!味道少少咸中和左甜味,係食完正餐到食西多士之前,比舌頭品味是最好嘅過度小食~西多士唔油,唔算太甜,好有麵包口感,同時有啖啖肉桂味~唔會放耐左而硬身,麵包皮脆;麵包身軟淋淋😋😋😋話明茶飲cafe,飲品一定出色!賣相10分,味道9分!3杯都好好味,眼睛同口都好滿足~仲要抹茶有認證,真係又香又濃,加埋4.3明治牛乳,好滑!蒜油意大利麵,如果好鍾意食濃味嘅蒜蓉就會好滿足,因為有濃蒜嘅苦味。至於薯條就好一般,唔夠黑松露醬,仲要最後追單先有,覺得唔值$80....因為兩位員工,所以好難即時照顧到每枱需要,但態度同服務都好好。個環境好chill好舒服,地理位置方便,值得再幫襯!
是日晚餐menu

【必】【食】【推】【介】
明太子意大利麵($118)
八屋法式西多士($88)
日本炸年糕串(凍吃)($48)
宇治抹茶紅豆拿鐵($58)
宇治抹茶白玉拿鐵 ($58)
Tiramisu咖啡拿鐵 ($50)

其他推介:
蒜油意大利麵($88)
脆炸薯條配黑松露醬 ($80)

明太子意大利麵
明太子意大利麵

日本炸年糕串(凍吃)

八屋法式西多士

宇治抹茶紅豆拿鐵
宇治抹茶白玉拿鐵
Tiramisu咖啡拿鐵

蒜油意大利麵
蒜油意大利麵

脆炸薯條配黑松露醬

個環境好chill好舒服,地理位置方便,值得再幫襯!
題外話/補充資料: 留意由於坐位有限 (連吧枱得18個位),所以用餐時間可能會限制上75分鐘,而且不設訂枱。但其實上菜速度好快,所以唔駛擔心食唔切。
2021-04-28
  • 明太子意大利麵
  • 八屋法式西多士
  • 日本炸年糕串(凍吃)
  • 宇治抹茶紅豆拿鐵
  • 宇治抹茶白玉拿鐵