2023-05-23 366 瀏覽
🇯🇵幾年前去過富士山住過一晚🏔️當時仲好幸運見到「富士山」同埋「逆富士山」🏔️至今仍然印象深刻😍大自然嘅吸引力🏔️最近上網見到喺📍啟岸有一間以富士山做主题嘅茶社❤️二話不說就要過嚟試吓啦🥳🥭楊枝甘露 $42🌈呢杯用新鮮芒果做嘅楊枝甘露🥭口感綿密👍🈶️芒果🥭彈牙嘅粒粒西米💯椰漿🥥同埋紅柚真材料實料🥳 忍唔住一口接一口係咁啜😍一定要order杯大size喔✅🥤蘆薈多多紅茶 $33🌈呢杯蘆薈多多可以揀紅茶或者綠茶🍵而我哋今次就揀咗紅茶茶底☺️微甜少冰呢個配搭就啱曬我地囗味💯蘆薈多多紅茶味道好清新✅好啱夏天飲☺️🍰提拉米蘇 Tiramisu $46🌈呢度環境咁舒服😌一定要坐多陣食多件cake🍰Tiramisu係必點嘅蛋糕甜品✅佢哋呢個Tiramisu口感幼滑又帶啲酒香可可粉甘苦💯味道層次豐富👍甜品控fans唔可以錯過🥳🍰奧利奧芝士蛋糕 Oreo Cheese Cake $46🌈的的式式嘅奧利奧芝士蛋糕上面鋪滿Oreo😍平衡咗同芝士嘅味道💯令到口感唔會好漏✅好喜歡呢個奧利芝士蛋糕呢🥳

🥭楊枝甘露 $42

🥤蘆薈多多紅茶 $33