2022-03-20 469 瀏覽
今日放假來香港仔行山 因為疫情關係 很多餐廳都關閉 包括很多大型商場和大型連鎖快餐店 但這間食店竟然奇蹟地無咩客人光顧 加上都未試過食佢哋嘅早餐 那就試一試我哋點咗兩個麵餐:這裡需要手機下單 都係麻煩㗎啦 介面都算簡單佢哋嘅早餐餐牌 其實都好港式 老實講我係有點失望 香港日式早餐暫時覺得最好係食其家 就算吉野家都比佢哋好 我點了蕃茄香腸蛋長通粉 味道都算滿意 湯底唔太濃剛剛好 朋友點了雞扒蛋拉麵 他們的長通粉好似有第二個叫法 我要問店員才能確認 其實你寫長通粉都可以啦這裡有兩名員工 其中一位應該係新人 客人大部分都係年紀比較大的街坊 好多都唔識手機落單 最後都要店員幫手跟單和教學 其實無咩客嘅情況之下 點解都要堅持人哋用手機落單呢?員店服務都好港式 即係無服務 沒有笑容 客人唔識手機落單 都係怪客人唔睇清楚 疫情之後應該都唔會再試 只有三、四個客都做到個個都唔滿意 最後有一個地方係要讚 就係佢哋嘅價錢 雖然日式早餐在香港一般都唔會太貴 但港式早餐在香港真係越來越貴希望這裡唔好加價 改善服務 那才會留到街坊

我哋點咗兩個麵餐:

這裡需要手機下單 都係麻煩㗎啦 介面都算簡單

員店服務都好港式 即係無服務
希望這裡唔好加價 改善服務 那才會留到街坊
2022-03-09
$35 (早餐)