2018-04-28
有一段時間冇食放題 又心思思想食喎🤪搵咗呢間比較近屋企既夠晒方便仲一早約咗朋友又bk埋位先 去到之後發現都幾多人喺出面等緊 仲唔到平日都咁多人😳 真係好彩我地有bk位唔洗等即刻有得入!入到去發現都幾闊落 而且夠晒光猛 環境算唔錯!放題既重點就梗係刺身啦 一開始即刻食返round刺身先!第一次食呢間放題 估唔到刺身既種類都幾多 仲要勁新鮮 最中意三文魚、大赤蝦同甜蝦夠晒鮮甜 果然高質!平時食放題都好少嗌壽司 因為驚好快飽但見到壽司既種類咁多忍唔到嗌咗幾款試下 最中意帆立貝、鹽燒左口裙邊、香蔥拖羅蓉軍艦!仲有兩款卷物都勁正本身諗住encore但最尾食到太飽就放棄咗😂一口手卷我地揀咗海膽手卷 估唔到有驚喜喎海膽夠晒鮮甜甘香 正!熟食方面 個人最中意鹽燒牛舌、黃金燒帆立貝、芝蔴雞翼!牛舌燒到岩岩好 唔會覺得好硬好乾咁仲會覺得好多肉汁黃金燒帆立貝燒得好香口 帆立貝夠晒大粒又juicy喎 而芝麻雞翼不嬲係我至愛 夠晒惹味超中意 食到唔記得影相🤣平時食放題好少食一大鍋既野 但見蟹粥好似幾吸引 忍唔住嗌返鍋一鍋夠晒兩個人share味道唔錯非常鮮甜 朋友食完都讚好!雖然係第一次食呢間放題 但完全冇令我失
雖然係第一次食呢間放題 但完全冇令我失望 食物幾高質 仲要幾多選擇 因為呢度仲有自助區下次食放題又多間選擇!