呼吸星球📍土瓜灣馬頭角道91號地舖喜歡日式懷舊野既你一定要黎啊👍🏻👍🏻每個角落都係打卡位,裝修非常細心精緻,有種好chill又有復古感覺👍🏻👍🏻野食好食😋主打石垣牛🐂環境:🐣🐣🐣🐣🐣服務:🐣🐣🐣🐣🐣🌸 石垣牛小碗飯 $128味道:🐣🐣🐣🐣🐣呢個小碗飯唔好睇佢細細碗,女仔食真係剛剛好👍🏻👍🏻牛好嫩切得好薄好好食,加埋個柚子汁好夾好正啊👍🏻👍🏻🌸 鹽燒石垣牛定食 $286味道:🐣🐣🐣🐣🥚鹽燒牛定食有幾款小食同麵豉湯👍🏻飯可以添👍🏻但相比之下,小碗飯嗰個牛好食啲😂但都唔錯既👍🏻餐廳野飲款式超多😂😂🤣🤣🌸Juplter 木星黑糖 $51味道:🐣🐣🐣🐣🥚呢杯coffee個杯已經好靚好吸引👍🏻👍🏻拉花又細緻又靚☺️咖啡味濃👍🏻好香🌸Mocha $50味道:🐣🐣🐣🥚🥚呢杯mocha同街既有啲唔同,有層厚厚既cream,menu有寫話佢地有自創造法,不過個人覺得偏甜😂唔鐘意甜既朋友要注意啊⚠️總結:餐廳的確好有特色,懷舊嘅感覺令人好舒服😌嘢食質素同服務都好好,不過嘢食食物偏貴,未必會再encore推薦度:🐣🐣🐣🐣🐣
呼吸星球
📍土瓜灣馬頭角道91號地舖