2022-07-18 492 瀏覽
之前經過呢度見到有間火鍋舖就bookmark 左 今日終於黎試為左唔洗諗叫咩食 我哋就直接點左個套餐✨精選海鮮套餐 $268/p五式拼盤入面有魷魚 蠔 飽魚 蝦 翠肉鯇 海鮮都幾新鮮 食落真係有鮮味🤤😋😋 肉質彈性都保留到牛肉 脂肪分布幾平均 有油脂香同牛肉味 🥰🥰 雞頸肉都唔錯 幾爽彈🤩🤩蝦丸幾彈有蝦嘅鮮味 👍👍港式水餃好飽滿實在 餡有蝦 雲耳 豬肉 幾爽口👍👍炸響鈴炸到金黃色咁好靚 ❤️冇乜油益味 炸到好脆 🤤 就算淥左幾秒食落口都仲脆👍👍🍺Tiger 生啤 $48🍺Paulaner (黑)$58總括黎講呢度嘅食物都好有質素👍👍 好足料 都幾抵食呢個套餐價淨係包左清湯但我地想試多款麻辣湯底就轉左鴛鴦鍋😋😋要補差價~$100麻辣湯底唔算好麻好辣 但佢提供左啲花椒鬼椒 如果你覺得唔夠辣可以自己再加 我覺得咁樣幾好 因為人人食辣嘅程度都唔同清湯都好鮮甜 有蘿蔔黃芽白同豆腐 豆腐好滑環境方面坐得好舒服好闊落 枱面都幾大 有足夠位置放食物👍👍👍 成間餐廳唔係好大 得六張枱+一間私家房 所以記得book 左先好黎服務都好好 電話訂位嘅時候接電話嘅人好有禮貌 好清晰會覆返你聽你啲資料 喺餐廳食野嘅

為左唔洗諗叫咩食 我哋就直接點左個套餐

✨精選海鮮套餐 $268/p

🍺Tiger 生啤 $48

🍺Paulaner (黑)$58

總括黎講呢度嘅食物都好有質素👍👍 好足料 都幾抵食

清湯都好鮮甜 有蘿蔔黃芽白同豆腐 豆腐好滑

喺餐廳食野嘅時候侍應會好留意你 見你食完會幫你收走啲野 會見你啲湯冇乜就問你加唔加湯 唔洗等你叫 見你隻碟有學又會問你要唔要換碟

味道❤️❤️❤️❤️💔
抵食❤️❤️❤️💔