搬咗去東涌之後,我哋時時都去食PizzaExpress,最近佢哋有優惠同新嘢,只要order主食就可以優惠價$59點到兩款全新美食: PizzaExpress間條薄餅同蒜香牛油蜆雙色意粉,或者係甜品:特大朱古力榛子麵包球配奶蓋雪糕咖啡 ,正!🤩😋PizzaExpress間條薄餅😋賣相好獨特👍🏻 係以墨汁黑蒜醬、馬蘇里拉芝士🧀同白汁製成嘅特色醬汁以間條作為裝飾,大人小朋友都鍾意❤️😋蒜香牛油蜆雙色意粉😋可辣可唔辣,黑白雙色同間條薄餅襯到絕啊!😙 蜆同蒜蓉真係永遠都係絕配,意粉一如平常爽滑,好味~😋蟹肉芝士脆片😋特色小食,一大片芝士脆片個個都心動啦!😆蟹肉沙律鮮甜可口,大推!😋特大朱古力榛子麵包球配奶蓋咖啡雪糕😋麵包球一向係PizzaExpress熱門甜品,今次變咗特大同朱古力榛子醬夾心,大家真係要試試,配埋奶蓋意大利雪糕咖啡,無論分開食定溝埋食都咁有滿足感☕️ 四款新出特飲同時做緊第二杯半價優惠!So happy 🌟💙芝味意式藍梳打💙 藍色超靚,諾諾話好似波子汽水😋💛芒果熱情果特飲💛 呢個配搭酸甜可口,nice~ 仲有另外兩款:薑蜜檸檬蝶豆花特飲同芝味香橙茶,下次一於再試!

😋PizzaExpress間條薄餅😋

😋蒜香牛油蜆雙色意粉😋

😋蟹肉芝士脆片😋

😋特大朱古力榛子麵包球配奶蓋咖啡雪糕😋

四款新出特飲同時做緊第二杯半價優惠!So happy 🌟
💙芝味意式藍梳打💙 藍色超靚,諾諾話好似波子汽水😋
💛芒果熱情果特飲💛 呢個配搭酸甜可口,nice~

• 蒜香蜆肉意粉