一直幫襯開佢哋間onlineshop買嘢食,而家開埋門市&餐廳,同路人100% support 👍🏻地鐵站行過嚟都近,不過係個門口難搵少少🤣地方唔算好大,不過環境好舒服又夠光,打卡一流👍🏻最衰出邊俾人book晒😖如果唔係呢啲天氣坐出面露台勁正餐包先上!可能太肚餓餐包個牛油好似特別香🤣Order左同事試完強烈推介既"慢煮加拿大豬鞍"💛首先食材方面冇得輸👍🏻一食就知係靚豬🐷肉質嫩滑又keep到入面juicy,原來慢煮左五個鐘頭😱真係要好有心機👍🏻配菜夠特別🍎蘋果粒帶來一絲嘅清新,最得意係竟然有豬耳😍爽脆嘅口感令到層次更加豐富👍🏻薯蓉perfect冇咁熱氣好過薯條🤣因為我本身已經order左薯條🍟"瑞士溶燒芝士薯條"身為一個芝士控呢一個必食🍟🧀未上枱之前已經聞到勁大陣勁香芝士味😍有啲人眼中呢一隻味好"so"但係鍾意食芝士嘅係覺得正到爆🤩最終今日決定做食肉獸🤣除咗慢煮豬仲order左安格斯封門柳😍又係慢煮!牛味濃郁同個醬汁勁match👍🏻果然係食材一流!平時我淨係買佢哋門市d牛返去煮,估唔到餐廳試到超水準🤩不得不讚一讚啲員工😆個個服務態度非常好👍🏻

餐包先上!可能太肚餓餐包個牛油好似特別香🤣

不得不讚一讚啲員工😆個個服務態度非常好👍🏻