2022-10-24 21 瀏覽
聽朋友講最近大角咀新開左一間川菜既餐廳,所以今次就約埋朋友仔一齊黎試下新野!.一黎到發現餐廳裝修好靚,老闆應該係裝修上面花左唔少心思,餐廳充滿左濃濃既中國古典風🏮🧧,坐位位置又好闊落,可以比客人約埋三五知己坐得好舒服咁食飯打卡📸Menu都好多選擇,花多眼亂,餐廳店員都好nice,有過黎介紹下餐廳既推介✨小食方面,我地嗌左個夫妻肺片,超惹味又開胃,牛肚爽口彈牙,青瓜絲好清甜好fresh,推薦👍🏻👍🏻👍🏻之後上枱既就係主角麻辣雞煲,我地嗌左少辣,食落味道岩岩好,唔會太辣,雞件好滑好新鮮,亦都好入味,食到我地lamlam利😋另外我地嗌左碟手切雪花肥牛🐮,呢碟牛真係超正,我地聽店員介紹食法,食完雞煲唔好落湯住,就咁放啲牛落去煎煎佢,食落勁濃牛味,一啲都唔韌,十級推介👍🏻👍🏻👍🏻其他配料都好新鮮,淮山萵荀打邊爐一流😛😛😛最後仲聽左店員介紹,嗌左個干鍋,都好驚喜!🤩🤩🤩.配料揀左炸土豆片,雞腎,五花腩同魷魚鬚,店員真係冇介紹錯😍😍.炸土豆片係即炸既薯片咁,香脆可口🥔雞腎,五花腩同魷魚鬚配左孜然粉,食落都好惹味,餸啤酒簡直絕配!🍺最後埋單聽店員講餐廳仲係試業中,比左個9折我地🥰🥰仲話晚市試業優惠加一

其他配料都好新鮮,淮山萵荀打邊爐一流😛😛😛

最後仲聽左店員介紹,嗌左個干鍋,都好驚喜!🤩🤩🤩
炸土豆片係即炸既薯片咁,香脆可口🥔

最後埋單聽店員講餐廳仲係試業中,比左個9折我地🥰🥰仲話晚市試業優惠加一蚊有手撕雞,聽落超抵超吸引,呢間餐廳性價比高,絕對值得再約多幾個朋友黎再食過🤣👍🏻