2022-09-13
呢間居酒屋位於佐敦同尖沙咀之間,近住俗稱第二條韓國街附近😂舖面無一個大大嘅乙招牌,如果想容易啲搵到,就認住鐵通造型門口!.我地今次叫左串燒同燒物各四,各有特色,餐廳會提供唔同自家製醬料去配搭食物,算係幾有心思啦👍🏻.多春魚/雞軟骨/雞皮/牛脷厚切串燒唔會燒得乾,仲保留住juicy同鮮味,雞皮最為surprise,雞皮唔同坊間乾爭爭嘅脆雞皮,係照燒汁燒,又唔會好油膩,好邪惡好正!牛脷如其名係真厚切,先用紅酒燴過,牛味都好重。大家可以根據自己口味配搭三式海鹽食,小編就覺得本身串燒調味都足夠。.帆立貝/明太子雞翼/白鱔/原條魷魚大大粒帆立貝鮮甜juicy,仲要爆蒜,超級惹味!原條魷魚燒得啱啱好,面頭係焦香效果,唔會太韌,配埋個橄欖mayo sauce,越食越開胃🤤明太子雞翼無偷工減料,滿滿辣辣地嘅明太子🔥白鱔配埋自家黑橄欖醬,出奇地夾又唔腥。.餐廳唔算大,但裝修得好溫馨,收工去飲返杯夠曬relax,小編認為都好啱private party😎.餐廳:螢火蟲HOTARU評分:8/10人均:$300地區:尖沙咀
多春魚/雞軟骨/雞皮/牛脷厚切
帆立貝/明太子雞翼/白鱔/原條魷魚